dimarts, 29 de setembre del 2009


AdV us presenta dos espais barcelonins on podeu gaudir de la poesia:

BAR HELIOGÀBAL a Gràcia. Recitals als diumenges. (www.heliogabal.com).

BAR HORIGINAL al costat del MACBA. Recitals als dimecres organitzats per l'O.R.I.N.A.L. -Obrador de Recitacions i Noves Actituds Literàries-, coordinat per Josep Pedrals (www.horiginal.net i www.horinal.blogspot.com).





No deixeu de donar-hi una ullada!


dijous, 17 de setembre del 2009


Ara AdV també recomanem!

SINOPSI

AIGUA és un virus informàtic que una banda de delinqüents organitzats està a punt d'utilitzar per cometre la més gran estafa de la història a través d'Internet. Un dels membres se serveix de l'organització per resoldre una qüestió personal, ja que quan intentava recuperar el seu fill, va fugir de la justícia renunciant a la seva identitat. Després d'haver-ne aconseguit una de nova, ara lluita per obtenir la custòdia del nen. Aigua és la seva oportunitat per aconseguir-ho.

Una obra de Blanca Bardagil i Montserrat Mas,
amb Jaume Sangrà.

dimarts, 1 de setembre del 2009


Hola a tothom!
Podeu veure un nou àlbum de fotografies artístiques al nostre espai picasa. Es tracta de les imatges preses per en Xavier Borrull, el qual va assistir al cicle estacional d'estiu Vespres a l'Eixida i va captar l'Enric Casasses amb el seu objectiu. Gràcies Xavier per compartir amb nosaltres les teves fotografies.

Amics de Verdaguer
artistassos!
ambient...
calidesa...

cultura...

Vespres a l'eixida: Lluís Soler

Vespres a l'eixida: Lluís Soler
Foto: Arnau Farrés.